Home > Problems With > Problems With Asus P5N E-SLI

Problems With Asus P5N E-SLI

Ive emailed the guy i bought it off to see if he can remember updating the bios and if he did what version i did it too. Nothing to lose! I receive zero beeps from the Motherboard on boot, but the green LED power light is on, indicating ther eis power to the board. Book your tickets now and visit Synology. useful reference

I disabled it in the BIOS, rebooted, and the PC was then running much more stably. It will tell you EXACTLY what brands and types of ram it will accept. I have only one internal SATA drive right now.Tried the driver from jmicron website already.May have to try with the new cable. NO BEEP, NO POST. http://www.techspot.com/community/topics/asus-p5n-e-sli-problems-no-post.75763/

Kapat Daha fazla bilgi edinin View this message in English YouTube 'u şu dilde görüntülüyorsunuz: Türkçe. I was running a Celeron E-1400 dual @ 2.0G for quite awhile with no problems. everything else is the same and its powering my rig fine now?

  • As soon as you stick the other one in B1 or B2 it goes back to not posting or bluescreening at or near login.
  • Last modified: 31 Mar 2011, 1:07:50 UTC I'd try substituting a few components if possible, starting with the PSU if possible, any error beeps?
  • A single GPU seems to make the system happy (although MP3s pop - but that may be a seperate issue).
  • KVR800D2N5/1G is, anyway.
  • If you installed that then get rid of it, even XP's firewall is preferable.

Already updated the jmicron drivers etc. [email protected] 21:26 29 Jan 08 PPS: I assumed you have onboard graphics with your mobo, sorry. If you had placed that drive internally you would have the same problem. Posts: 6,000 +15 Asus boards are notorious for being very picky about the brands and types of ram they will accept.

Do I need to enable them as well? Then shut the machine down and replace the 512MB stick with the actual RAM, and it booted fine every time after...until I reset the CMOS... Bu özellik şu anda kullanılamıyor. http://www.tomshardware.com/forum/229726-30-asus-defective-problems Epidemic30 VIP Member Posts : 719 Level : Tech Points : 16 From: United States Posted:10/14/2007 2:48:00 PM # 5 salaku, just download and install the jmicron sata/pata driver under the

For the eSata issue I need help on that one, since I pug in the drive that is supposed to be hot-swappable, am I right? PROUD MEMBER OF Team Starfire World BOINC ID: 1092757 · Message boards : Number crunching : Problem with ASUS P5N-E SLI ©2017 University of California [email protected] and Astropulse Is your bios set for RAID? Like the xbox fixes etc, I fixed my xbox by reflowing the solder with the heat gun, so thought I will give it a go!

I assumed that the crashed router was the problem, but unfortunately it wasn't. Edit Reply Quote & Reply 12NextLast Previous Topic:: Next Topic Feedback for our Website Moderator: New Topic Related FAQ Forum Home Forum Select Forum Audio Cards Graphic Card LCD Monitors Mobile I've run tests on bootable discs on the drives and there are never any problems. Not sure to RMA ram or motherboard.

However, removing it completely also seems to work for me). http://wphomeguide.com/problems-with/problems-with-dvd-s.php they were factory installed in my case. If you are using RAM that is rated for higher than 1.8v, it might be causeing this behavior. just incase?

Incapsula incident ID: 108001340066135977-129453071677524070 IMO! When doing this, I was actually able to get Windows to boot up with the PCI video card, but it froze after a few moments (my temporary cooling method wasn't meant this page Any help would be great.

Jul 10, 2008 #19 SERocks TS Rookie try 4 HI, You are right there Tedster but I think that this sounds like the same problem I ran into. I could solve the squealing/BSOD issue in a few unrelated ways: setting hardware acceleration for the sound card to Basic, using the kX Project drivers for my sound card, or lowering I returned it as defective and got 2 more before giving up and ordering an Enermax which worked.

I dont have a case speaker to see if it makes any beeps and there isn't one on-board.

Make sure your External e-SATA Cable is OK! Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros Get IT Center Brands Tutorials Other sites Tom's Guide Tom's IT Grimm_Gen 170.994 görüntüleme 2:02 no display desktop motherboard | motherboard servicing | Motherboard no display servicing video - Süre: 8:36. Usually when there is power, but the computer doesn't actually do anything, that is usually the PSU in my experience.

if i tried to boot with no cpu would it start to post or would that kill it? Maybe the 8800 gtx is faulty Woodyz82Sep 17, 2013, 10:46 PM Even more confused. Tech Reviews Tech News Tech How To Best Tech Reviews Tech Buying Advice Laptop Reviews PC Reviews Printer Reviews Smartphone Reviews Tablet Reviews Wearables Reviews Storage Reviews Antivirus Reviews Latest Deals http://wphomeguide.com/problems-with/problems-with-amd-2700-on-asus-a7n8x-motherboard.php I had to put a cheap 512MB stick rated for 1.8v in the board by itself first.

I'm not even overclocking! My problem has been fixed (but only by turning off SLI). Maybe the 8800 gtx is faulty scout_03Sep 18, 2013, 9:55 PM then she is you need a new one . Yükleniyor...

Edit Reply Quote & Reply naviscan VIP Member Posts : 357 Level : Tech Points : 34 From: United States Posted:10/14/2007 1:09:00 PM # 4 salaku:Fourthings:1. ID: 1092348 · Paul D HarrisVolunteer tester Send message Joined: 1 Dec 99Posts: 1122Credit: 33,600,005RAC: 0 Message 1092354 - Posted: 2 Apr 2011, 1:20:07 UTC I installed WHS os and The monitor just sits on orange stand-by. If ok unplug everything from the mobo and switch on and see if you get beeps and it stays on.

I purchased the units from newegg several months ago, but I take it I would need to Contact ASUS for an RMA? Jul 9, 2010 at 7:22 PM #20 Timonthy New Member Joined: May 14, 2010 Messages: 170 (0.07/day) Thanks Received: 40 System Specs Processor: Athlon 64 X2 5200+ @Stock Motherboard: Gigabyte M61PME-S2 Well I had another one of the boards so I tried that one too, same problem. Login now.

Biban Borivoj 1.337 görüntüleme 3:35 Intel dh61ww no display - Süre: 1:55. Woodyz82Sep 17, 2013, 10:45 PM Even more confused. The only thing that boots stable is using only one stick in the A2 slot.

© Copyright 2017 wphomeguide.com. All rights reserved.