Home > Problem With > Problem With FSAA And GF4

Problem With FSAA And GF4

Hey man, I don't think that's an SLI problem because I'm running a 760 MSI and I have that exact problem at certain points in gameplay. I think I'll try 1280x1024, too. Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. General Hardware Sep 21, 2016 Windows 10 - get corrupted - problem with hardware? useful reference

Not seen this one.6. Thank you for your support! Ghost Recon will freeze on me, and Jane's WW2Fighters gets graphic glitches. GF4 problems with FSAA !!

Have any of you experienced similar problems? Rig: Intel i7 5820k 4.7Ghz 1.292V| Corsair H100i | MSI X99S SLI Plus | Crucial Ballistix Sport 4GB x4 | Samsung 500GB EVO SSD | EVGA GTX 970 SC W/ ACX This morning I completely uninstalled the 30.82 drivers, and installed the 43.00 ones. As a matter of fact a fresh install of drivers would only sort this problem only for the first use of FS.

  • As a side note, what version of glut are you using?
  • Thanks!

    My specs are:

    Epox 8KHA+
    Athlon 1900+
    Saumsung 512 PC2100 RAM
    MSI GF4 Ti 4400



    Vigilante82 View Public Profile Find all posts
  • In fact, I really wanted the Ati 9500 pro, but when I saw this price, I decided I can buy this one now (saving $100-120) and upgrade again later this year.
  • at the bottom of one of my posts you will see that stereo was not present during these problems and I do realise that it needs to be off.
  • Some people have tried setting AF to 8x and checking this box only to find that all texture filtering goes away.
  • Results 1 to 7 of 7 Thread: FSAA problem Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode 02-22-2003,10:48 AM #1
  • Any suggestions on how I can fix this??
  • Top cagey Gerbil Topic Author Posts: 17 Joined: Mon Aug 26, 2002 11:55 am Quote #8 Tue Mar 18, 2003 4:31 pm No, I neglected to do that.
  • Can no longer change brightness, and cannot do digital zoom.
  • I'm not really sure if my motherboard supports it, but there's no option in the bios to disable it.

Every time someone asks an SLI hater why all they get is "it sucks". Ask a question and give support. Any suggestions on how I can fix this?? The bottom third of the screen flashes a mottled pink pattern which makes the instruments hard to read and looks awful.

Similar Threads - problems FSAA Forum Date Troubleshoot my Hibernation problem General Hardware Nov 21, 2016 New drive to potentially fix problem or new computer to ensure it? PepperKilo Enlisted: 2013-08-26 2014-08-19 23:03 -HODOR-Zackman40 said:SLI seems to be either a hit or miss honestly, some people say they have no issues at all or are just blind to the I'm using nvidia 4072 drivers with the 40 series stereo drivers. These include the ones that i mentioned above as well as others e.g.

Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - NVIDIA GeForce FSAA problem with GF4 Ti 4400! I think we'll eventually need to. FSAA is fast shader so if you have it on, you best also have gamma correction on because the colours will be different as well to some degree. Vigilante82 Member Joined: Mar 16, 2000 Messages: 54 Likes Received: 0 Hey, I recently put together a new system with a MSI GF4 4400 Ti.

My motherboard is an MSI KT3 Ultra2 which says the chipsets are Via KT333 and Via VT8235. https://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065234133024202/ Top YBK Minister of Gerbil Affairs Posts: 2839 Joined: Fri Jul 26, 2002 2:38 am Location: Sydney Contact: Contact YBK Website WLM Quote #2 Tue Mar 18, 2003 3:22 am i use sweet FX with radeon pro for my AA which is SMAA way better than MSAA with no frame drops. Funny how various drivers and settings cause different problems on each machine.I have always kept up todate with the latest drivers and have never had any problems running the last four

I have now included glut in the download. [This message has been edited by Adrian (edited 02-22-2003).] [This message has been edited by Adrian (edited 02-22-2003).] 02-22-2003,07:40 PM #4 jra101 View see here Just do some research how to set it up properly. Version: production-272 | Change language | Mobile version Jobs | Privacy & Cookie Policy| Corporate Info| Legal Notices| Product EULAs and Other Disclosures| Terms of Service| Rules of Conduct| Age ratings| vBulletin Skin developed by: vBStyles.com Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved.

Password Videocards - NVIDIA GeForce This forum is all about NVIDIA graphics cards and related technology. About us | Privacy policy | Mailing list | Mobile Inventor, Performer, Optimizer) Suggestions for the next release of OpenGL « Previous Thread | Next Thread » Posting Permissions You may not post new threads You may not post replies You this page cilt,18.

You may also... will work fine Norvald Olsvold 0 Back to top #8 Capt Mac Capt Mac Member Members 150 posts Posted 02 January 2003 - 04:32 PM I have a ti4600 and have The problem only occurs when reading the colour or alpha component.

Well, I did try something different, and was surprised.

Got 2 760s in sli and only problem I ever run into is sudden frame drops every once in a while, I'll go from 100+ fps down to 40s which is When I restarted it I noticed all sorts of weird things on my monitor. Well, maybe the drivers have an issue antialiasing at that resolution. Since Windows XP SP1 was released, I have yet to find a fully functional release of the nVidia drivers.

The performance boost attributed to sidebanding is very minimal if at all noticeable.J 0 Back to top Help AVSIM continue to serve you!Please donate today! #2 Inactive Member_vas_yan_*** Inactive Member_vas_yan_*** Guests one with full ultra and another with custom settings. Stay logged in Sign up now! Get More Info I watch these sites every few days (which is how I've found some awesome deals): http://www.bensbargains.net/ http://www.techbargains.com/ and, to a lesser extent, but really good forums: http://www.fatwallet.com/ Top Display posts from

Perhaps try unplugging as many unecessaries as poss for a short test sesseion, PCI cards, onboard stuff, CD/DVD etc. Autogen scenery looks like a pair of orthogonal black billboards and the text is drawn against a black matte. Atraxioh Enlisted: 2011-11-12 2014-08-19 10:16 I got an 770 aswell and the flickering of textures is quite insane. TechSpot Account Sign up for free, it takes 30 seconds.

Things just don't seem to work when I select FSAA on from the diplay properties.

Have any of you experienced similar problems? Maybe the cards at fault and needs fixing. If it is a driver issue, which drivers are people having best luck with on the 4200's? Hmm a guy on another thread has just recommended Anisotropic Filtering at 8X but on or off it dosen't seem to alter or effect performance.7.

At the moment it is 4X AA or non at all and can't be controlled from within the sim but I've lived with worse.The upside is that I can pass all Join the community here, it only takes a minute. This process is automatic. YoungNReckless95 Enlisted: 2014-01-07 2014-08-19 18:09 ONE-EYED-WILS said:sli is bollocks mate sell the 770 and get 1 780 TI thats your safest bet mate Or wait and see how the 800 series

Your browser will redirect to your requested content shortly. Yes, my password is: Forgot your password?

© Copyright 2017 wphomeguide.com. All rights reserved.