Home > Problem With > Problem With 9800se ¿drivers Maybe?

Problem With 9800se ¿drivers Maybe?

uber_m0j0Aug 27, 2003, 12:09 AM I picked the card out through pricewatch I guess installing omega drivers would be worth a shot ~m0j0 RingwraithAug 27, 2003, 5:24 PM Got the answer This happen in my own program and with the typhoonlabs shader designer. After installing kernel, please reboot your computer and login using your new kernel. I also have a Radeon 9800 XT which blacks out on boot up. get redirected here

i had some similar problems and it was the powersupply. Sapphire X800 Asus 9600xt or Sapphire 9800SE Problem with Raedon 9800SE Problem with Raedon 9800SE Can't find your answer ? It seems that your symptoms would fit with some users who use that setting.I'm currently trying to get radeon going on my own system with the same card, but I can't For heavens sake call a tech, and> quit fooling around.>> johns>>> Ask a new question Read More Compaq ATI Windows XP Computers Related Resources solved Radeon HD 7670 drivers not working

So I know that> the> > display is functional.> >> > I tried toggeling the Function F4 sequence which changes display> output to> > the video-out connectors, but this had no I've got a similar problem http://www.opengl.org/discussion_boards/cgi_directory/ultimatebb.cgi?ubb=get_t opic;f=11;t=000037 (http://www.opengl.org/discussion_boards/cgi_directory/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=11;t=000037) with the Radeon 9800 pro and Catalyst 4.3 . I can hear sounds, just no display.So, I tried loading Windows 2000 Pro, same problem.Then I loaded Windows ME, same problem.I loaded a few versions of Linux and they all work! share|improve this answer edited Sep 21 '16 at 17:06 Muhammad Gelbana 1,71641431 answered Jun 30 '16 at 21:29 Mdkusuma 186 What is the source of this information ? –Muhammad

Point being, for NTSC is SP2 actually installing the 9c file or only selectively? __________________ ATi AIW 9600 XT; KD7-RAID; HDTV-Wonder; 2x 512MB Kingston ValuRam; AMD 2500+ (OC'd to 3100+) w/retail I don't know if my kids did something or what.Sure is weird. Hopefully they fix it with the next catalyst version... You need .NET Framework installed before installing Catalyst Control Center.

Browse other questions tagged drivers graphics intel-graphics hybrid-graphics amd-graphics or ask your own question. When I hit Fn-F4, the external displaywill flicker, but not change. Setup the TV and all was well. http://www.tomshardware.com/forum/76645-33-9800se-sapphire-problem I'm trying to find a way to change that settingin hardware, if I can find it!I'll keep trying and post the resolution when I figure it out.By the way, ATI doesn't

The issues come with the "auto" performance level. You only need to put your correct country code, video standard and if you are using cable or antenna. asked 6 months ago viewed 9431 times active yesterday Blog Women in the 2016 Stack Overflow Survey Linked 3 Ubuntu 14.04 - brightness problem in HP hybrid laptop Related 2Ubuntu 13.04 Apr 26, 2006 #6 mailpup TS Special Forces Posts: 6,997 +373 So you are installing the display driver separately from the Catalyst Control Center?

  • I created a bootable USB drive of Kubuntu 16.04 and booted from it just to check everything is works perfectly (I don't want to install it separately and ruin boot loader
  • If I buy a foreclosure at courthouse auction, am I in any way responsible for debt on the property?
  • Why are you screwing around so much?
  • Note: before installing again any other driver I have insured myself of erasing the previous one.
  • For pete's sake reimage> the thing and be done with it.
  • I ran the uninstaller with the 9600 in, shut down, changed cards and hey presto!!
  • So I know that thedisplay is functional.I tried toggeling the Function F4 sequence which changes display output tothe video-out connectors, but this had no effect.Any ideas?Thanks! 14 answers Last reply Apr
  • Here is mine: R100 Radeon 7200 RV100 Radeon 7000(VE), M6, RN50/ES1000 RS100 Radeon IGP320(M) RV200 Radeon 7500, M7, FireGL 7800 RS200 Radeon IGP330(M)/IGP340(M) RS250 Radeon Mobility 7000 IGP R200 Radeon 8500,
  • Modifying the 3dlabs glsl SDK example it works correct :confused: Always with the same primitive shader: vertex main: gl_Position = gl_ModelViewProjectionMatrix * gl_Vertex; fragment main: gl_FragColor = gl_FragCoord; tested on Radeon

This was a really odd problem and your solution did not work for me.I am a tech. I just give up when I see> this. This seemsto be a much more through reset then the "Restore Defaults" is in the BIOSsettings.After doing this, the laptop display started working again and a few otherdevices popped up in Youare loading ATI drivers on a LAPTOP ??

Lets check setup just to make sure 1st.. Get More Info The only differences are card BIOS and clock speed. Any thoughts about this problem. Last edited by hype444 (2016-04-03 21:13:03) Offline #6 2016-04-06 12:55:51 stiegerc Member Registered: 2015-02-26 Posts: 1 Re: screen flicker with with xf86-video-ati @ Radeon HD 5770 The problem appears to be

What about power supply to the card? Let me describe the scenarios......>> I couldn't figure out why the display would go completely blank, soI> reloaded the OS (Windows XP). It appears to be working now.Hopefully this spares somebody the trouble I just went through.cheers Offline #7 2016-04-15 02:35:44 Yawz7z7 Member Registered: 2015-07-10 Posts: 7 Re: screen flicker with with xf86-video-ati useful reference But they aren't the most up-to-date.

Myother possible help (again) is to try Omega drivers instead of the ATIones.--Julian Richards computer "at" richardsuk.f9.co.ukXP HomeL7S7A2 motherboardPowercolor 9800 SE 8 pipelines with Omega drivers1 GB RAM10 GB + 80 We can see if the MMC/TV+ player is having an issue by using AMCap from the DirectX-SDK. The problem occurs when upgrading linux 4.4.3-1 to 4.4.5-1.For now Yawz7z7's suggestion to use driconf appears to have solved my problem.

divide04-03-2004, 07:45 AMwhat's your hardware/driver release ?

BOTH the 9a and 9c versions are lying around the hard drive in different files/cabs, but the one I replaced from 9b to 9a is still there. Perhaps this is for more people interesting. Windows Media "Player" is not required, however, Windows Media ENCODER 9 is, download it Here and install it (if you haven't yet). AnonymousApr 22, 2004, 1:04 AM Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.ati,alt.sys.pc-clone.compaq (More info?)> Why are you screwing around so much?Eh, because Ati has current drivers that solve many issues, and increaseperformance.>You are loading

I have used only windows for my entire life and wants to switch to Linux now. Klof Ron 13:40 08 May 05 Do you have the latest drivers installed click here. For what? http://wphomeguide.com/problem-with/problem-with-ie-6-0.php Facebook Google+ Twitter YouTube Subscribe to TechSpot RSS Get our weekly newsletter Search TechSpot Trending Hardware The Web Culture Mobile Gaming Apple Microsoft Google Reviews Graphics Laptops Smartphones CPUs Storage Cases

If this is the case lets see if the TV is fine but the MMC program has the issue. Any experts out there that can point us in the right direction, is it a problem with the new drivers not supporting the SE, it shouldnt be seeing it is just However following a reboot the flickering went away again. Tom's Hardware Around the World Tom's Hardware Around the World Denmark Norway Finland Russia France Turkey Germany UK Italy USA Subscribe to Tom's Hardware Search the site Ok About Tom's Hardware

This thread is now locked and can not be replied to. so maybe its in conjunction with some other part of your programs? Holy Cat! Ask Ubuntu works best with JavaScript enabled OpenGL Discussion and Help Forums > OpenGL Developers Forum > OpenGL Shading Language > ATI: no hardware support for gl_FragCoord ??

yooyo valoh04-19-2004, 10:29 AMOriginally posted by yooyo: I have test it on FX5900 with 60.72 dets and it works in hw. Download for AmCap http://f1.pg.briefcase.yahoo.com/[email protected] You need to do the following to enable the TV device with AMCap. 1.) Select the "device" pull down and make sure "ATI Rage Theater Video Capture" Is it likely to be just be 'cos I'm using an old version of the driver, or is there something more serious going on? niels-s-b View Public Profile Find More Posts by niels-s-b niels-s-b's System Specs Oct 18, 2004, 09:52 PM #7 grog No longer on Rage3d Join Date: May 2002 Posts: 5,185

After the reboot, I see thetext> portion of the boot, then I see the Windows XP logo with the littlebar> below it that shows the progress of the OS load, then What we are testing is that the MMC is actually setting the country code correctly and sending it to the driver level as required. I keep getting an "INF Display driver not found" error. Well, Easter is just over ;) @Lars: Thanks, for the workaround but I had hoped somebody already had figured out which state produces this bug.

After the boot, I can see the 640X480X16 colorscreen. Can't install any driver My pc caracteristics: P4m80-m7a with bios update Winxp with sp2 512mb Pentium4 3.01ghz Reading a somewhat similar problem, it seems I have to format and reinstall WindowsXp Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the Basically reformated my comp over the wekend and installed a 9800SE AIW aswell.

© Copyright 2017 wphomeguide.com. All rights reserved.