Home > Nvidia Geforce > Nvidia GeForce 8300 GS Problem

Nvidia GeForce 8300 GS Problem

Second Is what I figure the problem is due to them simply not working. ITs about 2 and a half years old. re-install and check in device manager too make sure the triangle is gone and reboot that should work Let us know if it doesn't Ken My System Specs You need to I uninstalled the nvidia driver completely. http://wphomeguide.com/nvidia-geforce/nvidia-geforce-2-mx-mx-400-problem.php

again, the computer died. Any solutions?Specs:Intel E6550 @2.33GHzNvidia 8300gsWindows Vista 32 BitSamsung SyncMaster 204BW Monitor"I've also decided to trash my video card and power supply and buy new ones due to their poor dell quality HP DV6 @Work I use a Lenovo 5536B8U + Lenovo U300s James7679 View Public Profile Find More Posts by James7679 31 Mar 2012 #5 philippo Windows 7 Ultimate 64 bit I found temporary solution but it stoped working from today so I'm looking for something better. http://en.community.dell.com/support-forums/desktop/f/3515/t/19274440

Ask ! System Manufacturer/Model Number Dell Inspiron E 1405 OS Vista 32 win 7 7600 32 bit CPU [email protected] Memory 4 gigs Graphics Card integrated intel 945 Sound Card integrated Screen Resolution 1440x900 You could expect to save 30 to 40 percent or more by diagnosing and installing it yourself.

Or round about. The task bar and some icons load, and while waiting for the gadgets, boom. Screen went black and the comp crashed on me. eventually I chose safe mode, logged on, shut down and went to sleep.Next day, the computer starts normally except kapersky is going crazy.

I checked the device manager and it says nvidia is working properly. Password Advanced Search Show Threads Show Posts Advanced Search Go to Page... It started like in the pics above.I checked the device manager, and it said nvidia has code 43. http://www.tomshardware.com/forum/262281-33-nvidia-8300gs-driver-crash The time now is 04:04. .

Login|Contact Us Computer For Online Computer Support, Ask a Computer Technician Not a Computer Question?

I did try a 3rd party Driver that solved both the blue screen problem and the 800X600 sizing problem but in all settings above 800x600 the screen had vertical yellow lines System Restore didn't help (grasping at straws here) but in Safe Mode With Networking everything seems just as it should (for safe mode, that is...). The taskbar is still light blue , and the cpu usage gadget appeared in the middle of the screen, not on the upper right corner where it should be (it's been Jun 20, 2010 #5 mailpup TS Special Forces Posts: 6,997 +373 If it's not the graphics card, it might be the power supply failing.

Jun 20, 2010 #4 Cooleh TS Rookie Topic Starter I've tried another card, which the PC started up with (but didnt give a screen output). While checking my email, the screen went all black and the light on the keyboard went off, but the cpu was fine. The problem is that a couple of days ago, like I mentioned, it seemed fine for 5 hours or so, and then it crashed again. kinda like vista.

desperate_01Jul 14, 2010, 12:03 PM (I googled my problem and this is the first link I got, hope you can help me)-Dell Inspiron 531 Athlon 64x2 4000+ (2.10 ghz)-250 gb hard navigate to this website From there I got it to boot normally a couple of times, but after a few minutes a single mouse-click on something would kill the monitor again...eventually it would only boot If you need any further information, please ask. Ask a question and give support.

If so, try connecting to that and see if the problem persists. Any help would be much appreciated. Dismiss Notice TechSpot Forums Forums TechSpot Core Graphics Cards Today's Posts Nvidia GeForce 8300 GSproblem ByCooleh Jun 20, 2010 Hello! More about the author Any advice on fixing this problem would be appriciated.

Login _ Social Sharing Find TechSpot on... I started up in safe mode and updated my drivers (using Driver Cleaner Pro to clear the old ones), but I still get the same problem. You need to go to nvidea and get the driver for your card and 32bit or 64.

OS Vista Home Premium 32bit Reply With Quote New 14 Sep 2009 #5 zigzag3143 View Profile View Forum Posts Banned Join Date : Jun 2009 NY USA Posts : 2,456

Get the answer Snake PlisskinOct 10, 2009, 10:15 AM I had the same problem with a Dell Inspiron 530 machine running Vista Ultimate installed with an Nvidia Gforce 8300 gS and Join the community here. After fixing everything, everything seemed normal. Should I turn it off, check it, and get back to you?

I have uninstalled/reinstalled, cleaned all drivers both for my... The system returned: (22) Invalid argument The remote host or network may be down. and crash. click site Already have an account?

TechSpot Account Sign up for free, it takes 30 seconds. So I took the card out, removed the fan from it and blew out the fan with my air compressor. If you do not have this kind of setup, then make sure you have the Nvidia Driver CD, because you would need that to reinstall the driver. As for the graphics driver, you can find details on the latest driver here NVIDIA DRIVERS 190.62 WHQL My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can

© Copyright 2017 wphomeguide.com. All rights reserved.