Home > No Sound > No Sound. SB Audigy Zs

No Sound. SB Audigy Zs

Excellent save, thanks. Could it have something to do with the way the motherboard is set up? Sound Blaster Audigy XGamer need help badly SB1394 SB Audigy, not really high quality sound... Also, on the cord of my headphones you can mute and change the volume. check my blog

When I plug in my headphones it makes the familiar static noise you hear when you plug in headpones. The sound preferences recognizes sb audigy analog stereo. User Name Remember Me? Please sign in to to participate in the discussion threads. http://www.dslreports.com/forum/r27415687-Creative-Labs-Sound-Blaster-Audigy-2-ZS-SB0350-No-Sound

There is also a thread about uninstalling your current drivers before installing the new one, do a search for uninstall drivers completely.»forums.creative.com/show ··· t=697079This is version 4.0 of the support pack, Disruptive posting: Flaming or offending other usersIllegal activities: Promote cracked software, or other illegal contentOffensive: Sexually explicit or offensive languageSpam: Advertisements or commercial links Submit report Cancel report Track this discussion Potential NetFlix Tax [CanadianBroadband] by Not Dead Yet520.

Main Sections Technology News Reviews Features Product Finder Downloads Drivers Community TechSpot Forums Today's Posts Ask a Question News & Comments Useful Resources Best of the Best Must Reads Trending Now I was having problems, so I went to the Creative Labs website to get the current version of the drivers. You may also... That's all you have to do, good listening! 1 person likes this.

The only sound drivers for this old sound card is from April 10, 2010. The entire idea of MP3 is to shrink the filesize and there is no reason carry more channels than 99.99% of the people will have.The reason the other setup may emit Ask a question and give support. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/creative-sb-audigy-2-zs-driver-issue-no-sound/5943dc74-745d-42c4-b2d8-79d48c5d9bf5 Generated Fri, 20 Jan 2017 08:52:04 GMT by s_ac2 (squid/3.5.20) Register Help Remember Me?

Solution : Go in the Windows Mixer (Run "sndvol32") Under the File menu, click "Show Advanced Settings". Ubuntu Logo, Ubuntu and Canonical Canonical Ltd. I'm running Microsoft Windows XP Home and meet all of the system requirements for sound card. I have used it myself for quite a while so I know that it works very well.

About CNET Privacy Policy Ad Choice Terms of Use Mobile User Agreement Help Center FAQ Forum Quick Links Unanswered Posts New Posts View Forum Leaders FAQ Contact an Admin Forum Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. It is the default, it says it's working, no yellow or red marks. The modified drivers have fixed the problem thank gawd!!!Thank you to everyone who helped · actions · 2012-Aug-15 4:38 pm · mmainprizejoin:2001-12-06Houghton Lake, MI

mmainprize Member 2012-Aug-16 11:18 am Glad to

Any help would greatly be appreciated. click site After I installed, the sound was gone. ForumsJoin Search similar:[WIN8] My X-fi is making strange 'blips'What's the 2015 sound card?[WIN10] Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10130Windows 8.1 with PCI Express X-Fi TitaniumLost soundNew PC Doesn't Beep Forums Tango Icons Tango Desktop Project.

No clue there.Perhaps a setting in BIOS? I sometimes swap cards with an old Game Theater XP and that card plays sound out the back with mp3's.Anyone have an idea why I have no sound in my rear Login now. http://wphomeguide.com/no-sound/my-sound-is-working-but-there-is-no-sound.php I have no sound.

Uncheck the "Digital Output Only" checkbox, click OK and close the mixer. ox is grateful http://www.singingfalls.com linux user #199890 12.04 - 2 PCs and 1 Laptop - System 76 bonp5 Adv Reply Quick Navigation Hardware Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions well when i run sndvol32 it opens up the volume controls, and then i don't see no file menu there to click the other stuff Jan 18, 2007 #6 jtickner1

Please help me!!!!!!!!!

Router or switch for port-based... Powered by vBulletin Version 4.2.2 Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. Comcast throttling CBS All-Access? [ComcastXFINITY] by Eth_Rem© DSLReports · Est.1999feedback · terms · Mobile mode

Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All I didn't install the drivers at initial install and when I did SP-3 XP loaded the driver and it worked fine after that.

It installs fairly quickly for a package of its size. Aug 1, 2006 #4 DragonMaster TS Rookie Topic Starter Posts: 327 Actually, only -some- drivers had this option as default. (The web update, the ones on the CD didn't have the within the Sound Cards forums, part of the Tech Support Forum category. More about the author You need to check the speaker output in your settings to digital if using digital speakers.

© Copyright 2017 wphomeguide.com. All rights reserved.