Home > No Sound > No Sound In Vista Ultimate - So Frustrated

No Sound In Vista Ultimate - So Frustrated

You need to go into the program (Skype, the DVD program or whatever you are experiencing the issues with), check the volume settings (in Skype go to Tools > Options > In summary, if you are using headphones check first of all that the headphones are working well by plugging them into another audio device. Thank you. The Sound card is detected just fine. news

JaK I dont know why you think the above method doesnt work, it worked perfect for my wife's laptop running vista 32bit. You will see one or more entries appear in the box. Hmm, maybe I am confused slightly and hope if I am you could shed some insight on this for me. Go to Control panel, sounds, manage audio devices. http://www.techspot.com/community/topics/no-sound-in-vista-ultimate-so-frustrated.100465/

I do not recognise DSaudiodevice_310 as my normal default device but it has been since 17th of September. Report natasha› ice - Mar 10, 2010 at 02:59 PM hey thank you very much u have made my sister in law very HAPPY !!!!!!!! Sally says: 5 years ago Great.

zoolee The option is there, you probably looking in driver installation and not device installation 🙂 i have win 7 ultimate, this method preventing me from any form of driver installation, enable "Prevent Installation of Devices not described by other policy settings" 2. it worked to perfection and I got my sound icon back. ThatGuyMagiOct 23, 2009, 7:31 PM I enabled mine and it worked except for games, any ideas?

The card shows up correctly, but its just that there are no sound coming out from any of the line out. fuzzmaniac says: 6 years ago I also found that my volume/network icons disappear after certain updates are installed. Set onboard audio to enable, not auto F10 to save and exit, and presto magico, you have sound again, although I do now have sync issues where the sound is a If you are unsure of the exact Driver required, click here to download Driver Downloader and run a a free Drivers scan of your PC.

mnemonics12-21-2007, 10:45 AManyone?? solved New PC components and now after loading a game my sound (speakers) goes fuzzy. Something like that. I had to make NO hardware changes in the Device Manager (as so many problem solving sites had suggested I do), it just worked.My post had been up on this site

it simply doesn't give me that choice. http://h30434.www3.hp.com/t5/Desktops-Archive-Read-Only/Windows-7-Realtek-HD-Audio-A-whole-lot-of-frustration/td-p/168475 Report izzstar.- Jun 8, 2010 at 04:42 PM THIS PROPPA HELPED! Some drivers will come in installers, while others will come in ZIP or INF format. this actually worked!

Report SB- Apr 4, 2010 at 10:09 PM Thank you, these easy instructions were much simpler than the 4763 other answers out there on the internet. navigate to this website On the left sidebar of the System dialog box, select Advanced System Settings. Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. Report kitty- Apr 7, 2010 at 10:47 AM Thanks for a great simple fix!

i've been going crazy Report S- Jun 22, 2010 at 11:52 AM Thank you, it worked!! Report jESAY- Jun 7, 2010 at 09:06 AM no I dont know the problem when I install it says: This device connot start. (Code 10) HELP ME PLEASE!! THANK YOU! More about the author it works simply.

None of these methods solved my issues. It worked. Mahalo Report BLANKA- May 12, 2010 at 09:19 PM OMG, I FREAKED OUT THINK'N I HAD 2 RESET D WHOLE COMPU..THNK U SOOOO MUCHOOOO!!!

Thanks for the help!!

here's a bonus step : RELAX, this isn't going to murder your pc, just take deep breaths.STEP 3 : go through the tabs (use your right arrow key) until you see Report dassapan- Jun 14, 2010 at 04:06 AM this is a stupid soln never works... It will open a dialog box which lists your audio devices. GB Report nims- Jun 4, 2010 at 04:44 AM thanks a million!

Good luck and happy computing! (By the way, I love my 4650. People seem to be looking for an icon, but it's Volume you need to click. iTunes and Winamp work fine now as does sound but because I do not generally look at my audio devices I forgot which one was normally set to default. http://wphomeguide.com/no-sound/no-sound-on-vista.php I have the identical problem with my Radeon 4670 and did everything that you did.

As soon as the 4350 was installed, like magic, my Realtek Audio option vanished from the device manager...no option for it whatsoever so I couldn't even try to perform the many I discovered this while trying to solve the occurrence of the BSoD while playing SWtOR, as it was the latest DisplayLink update that caused it. my prob has been solved in just 5 min...!!! No rebooting or stopping proccesses etc.

Before assuming the problem is with the Device Drivers, you can go to the Audio Troubleshooter, follow the steps set out below: from the desktop screen, mouseover the bottom right corner Report MRO69- Oct 12, 2012 at 03:06 AM Thanksssssssss !!!!!!!!!!! But you know the sound is Realtek so I would try the Vista driver here: http://www.realtek.com.tw/downloads...=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false Mar 5, 2008 #2 BoneyardBrew TS Rookie Posts: 29 If the new drivers don't Sandra says: 5 years ago This is the only thing that has worked!

© Copyright 2017 wphomeguide.com. All rights reserved.