Home > No Signal > No Signal With Aopen Geforce FX 5200

No Signal With Aopen Geforce FX 5200

James 2005-10-14 20:26 Finally Fixed!! As far as changing the jumper settings, you shouldn't have to putz with that. Graphics Boards Compatibility with Mac Operating Systems (Dual Monitor Display) Mac OS X 10.4.3 PowerMac Series Graphics Boards ADC Digital Analog Power Mac G5 GeForce FX6600 ADC Digital Yes1 Yes2 Feb 28, 2008 #6 Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244 +234 It doesn't look like the GeForce FX 5200 have a 12 volt power connector. http://wphomeguide.com/no-signal/problem-with-geforce-4-ti-no-monitor-signal.php

Thank you.Cristina Nauman 2006-05-23 03:01 I have read many tips and tricks and followed all the tech articles and its not go for me. Through the Newegg EggXpert Review Program, Newegg invites its best reviewers, known as EggXperts, to post opinions about new and pre-release products to help their fellow customers make informed buying decisions.Click now its time to watch some movies, w00t!"Your anger is a gift" -Zack De LaRocha Hindu 2004-06-11 03:32 A beer on me, Jason, whoever you are! :) darshi 2004-06-13 16:53 you Didn't work without the driver roll back though. http://www.techspot.com/community/topics/no-signal-with-aopen-geforce-fx-5200.99942/

Mar 10, 2008 #21 Matthew TechSpot Staff Posts: 5,273 +92 sghiznaneck said: He shouldn't have to flash the bios (update) with a 5200. The AGP 8x slot can only deliver a maximum of 41W or so (if I remember correctly), perhaps your card's maximum pull is lower than that. If anyone missed the link it was: http://camp0s.altervista.org/sVideo/sVideo.htmThanks Kermit you rock. If you have it connected to your TV through a composite cable and it detects it is a S-Video cable it will give a black and white tv screen.

Please email us if you're running the latest version of your browser and you still see this message. Dont know what exactly th probelm is... I will appreciate any help or suggestions.thanksdean Reply 0 Reply 0 0 Big_Dave Provost Posts: 25,705 Member Since: ‎07-17-2009 Message 2 of 2 (1,771 Views) Report Inappropriate Content Re: Nvidia GeForce i don t have s-video/composite choice, only a big list of tv format (pal/ntsc... ) for several countries...

Would appreciate your help Marten 2006-02-21 04:38 THANK YOU for the tip about the settings!!!!!!!!!!!!!! At least now I am aware. Neil 2006-03-20 14:45 I have just been playing for 3 hours with my s-video cable and reading this info on here and i thought i was at whits end....the problem i I'm getting so annoyed by the B/W.

Anyway, I kept that house fan on the PC until I had the new case and was never had anymore shutdown problems. Mazin 2004-04-13 20:22 could find any settings, but reading this gave me the idea that 2 channels are being sent. Shop by Region: United States Canada China Taiwan customer service Customer Help Center Track an Order Return an Item Return Policy Privacy & Security Feedback My Account Login/Register My Dashboard Order I can get the display working using S-Video-Out but its black and white.

had to go back fixed many instabilities through out my system.The problems with the B/W output came about after updating the the nVidia drivers. Forget it?Please help! I've tried all, but the only thing that worked was to "make" the cable myself using this as guide:http://www.electronics-lab.com/projects/misc/005/index.html James 2005-09-04 00:18 When I set to either s-video or auto the So i just wrapped the wire around and it worked fine.

it hasnt worked! navigate to this website Use a pin to form a loop in one end and then place the loop over one of the two pins in question. i remember figuring out how to get colours before, but it was a long time ago and i can't remember what i did. Now with new drivers, these options are not available (i tried to find them).

joshl_1995 22 440 posts since Jul 2012 Community Member More Recommended Articles About Us Contact Us Donate Advertising Vendor Program Terms of Service API Newsletter Archive Community Forums Recent Articles © Had this b/w prob for weeksGraham Glabro 2004-04-12 00:49 Hey Jason, we just had the same problem after re-installing XP.Your solution worked. I had the same setup before with dual athlons instead, but 400 wasn't enough for it once I added the FX card. 0 Discussion Starter Chao 11 Years Ago 330 w http://wphomeguide.com/no-signal/no-signal.php But then I changed to look around all the av(EXT) chanals, and to my supries I hade a perfect colored picture on EXT-2s.(It only shows up when my computer is on,

Now the laptop turns on with charger connected and battery inserted, but after several seconds it shuts … Couple questions about Assembly 6 replies Couple statements, couple answers. I keep complaining to JATON´s help service, and just like a stupid machine they replied with the same thing of s-video to composite again and again. Then go to the display properties screen, select settings, click on advanced.

Once I get this problem for the first time then it keeps on coming...

When I try to open the file i recieve the following message: … Recommended Articles Connecting a N64 to my new Vizio TV Last Post 2 Days Ago I recently purchased any other ideas?thanks Andrew 2006-05-24 08:51 I tried a method described above. Even though i'm using S-Video (stupid nvidia drivers...)Thanks a lot man... :) Kari 2004-02-22 23:56 Just wanted to thank Jason, you really saved me ALOT of anger management courses :-) Your You don't need an earlier one...

When I forced it to use the 'Generic Television' driver, I got my color back. got the latest nvidia drivers (77.77 i think), tho i guess i might try uninstalling them and try and figure out which old ones i had on there before (or just Any cheap SVideo cable will give you these results .. click site Seems this FAQ is not for the completely fucking thick :) The issue with the black and white tv output is definitely related to a driver update because mine was working

Had the black and white on TV problem described above. It is not a cabling issue, because the cable works until windows loads its drivers.I can not put the Tv on AV-S video channel, because it is an old TV, without When I try to use Composite Video-Out however I can see it goes to color for a second, then goes all black. Select Monitor + TV display mode.

if it doesn't work, take it back .. The only difference is that I have a Gainward GeForce 6600GT with VIVO. There are plenty of AGP 8x cards that require a direct line to the PSU for additional power. Marketplace Seller 128MB 64-Bit DDR Core Clock 250 MHz AGP 4X/8X LOADING...

And there you can change your connection setting to "composite Video-Out".(or perhaps S-Video Out, depending on what you have)OK, I hope I've helped a lot of people.

© Copyright 2017 wphomeguide.com. All rights reserved.